Vådrumsvinyl

Særlig godt til vådrum
Vinylen vandresistent og er derfor et rigtig godt anvendeligt materiale på badeværelser og i køkkener. Faktisk er vinyl det eneste materiale der må anvendes i badeværelset, udover fliser og klinker, og kan monteres alle steder hvor er der forekommer vand. Det kan normalvis lægges på det eksisterende gulv, såfremt dette er tørt og jævnt. I badeværelset skal der bruges homogen vinyl, da denne type kan svejses, og sikres mod vand gennemtrængning. For at sikre dit miljø, er der specielle bygningsregler for vådrum – lad Jimmis Gulvservice som fagekspert, montere vinylen i dit badeværelse. Vi garanterer et flot resultat, der er afstemt med stilen på din bolig.

Fugtbelastning og udluftning

Vådrum som badeværelset og køkkenet, er boligens dyreste rum, men også nogle af de mest spændende rum at forholde sig til.

På badeværelset og i køkkenet, er risikoen for alvorlige fugt – og vandskaber størst, og skyldes som regel direkte påvirkning af vand vandskader er størst. Sørg altid for konstant udluftning – både i bad og køkken. Dette er med til at mindske skadernes omfang og sikrer desuden et bedre indeklima.

Fornuftig på prisen

Når tiden er inde til forandring i hjemmet, er der mange overvejelser at gøre sig. Hvilken type gulv skal der vælges? Og hvad med prisen? Da vinyl er et kunststof, er det ikke nær så dyrt som et gulv i naturlige materialer såsom trægulve og linoleum.

Vi har et bredt udvalg af vinyler i alle afskygninger og kan skaffe designs hjem – næsten fra dag til dag. Så book et besøg af den rullende gulvbutik allerede i dag.