Fair priser

Vi er altid ude at tilse en opgave inden vi går i gang – dette er helt grundlæggende for vores filosofi om et veludført stykke arbejde. Her kigger vi på dine gulve, vurderer opgaven og tiden der skal bruges og herefter regner vi et konkurrencedygtigt tilbud sammen til dig. Vi er fair med vores priser og prisen matcher den erfaring vi besidder, det professionelle arbejder vi udfører og den rådgivning vi leverer.

Kvalitet til tiden

Hos Jimmis Gulvservice sætter vi os grundigt ind i dit behov når vi kommer ud i din bolig og tilser den opgave vi skal løse for dig – og hver opgave er forskellig, ligesom gulve opfører sig forskelligt og har forskellige historier med sig. Vi afsætter og bruger den tid en opgave tager – den helt rigtige tid, så du de næste 15-20 år, kan nyde dine smukke nye gulve med stor tilfredshed.

“Kend din gulvmand”

Der findes naturligvis gulvfirmaer der kan levere et billigere udført stykke arbejde end hos Jimmis Gulvservice, men vores erfaring viser os, at det her kan være nødvendigt at rykke ud igen og reparere på opgaven, som ofte er resultatet af et for hurtigt udført arbejde.
Derfor tager vi os tid til opgaven og vores kundetilfredshed viser, at vores priser holder og passer til det stykke arbejde vi udfører. Din tilfredshed er nemlig vores tilfredshed og garanti for at vores forretning kan udvikle sig.