Det hele startede i år 2000

Jimmys Gulvservice så dagens lys i år 2000 og har med sine 17 års erfaring på bagen, opnået et rigtig godt kendskab til det spændende boligelement – gulvet. Et gulv er ikke bare et gulv. Et gulv giver en smuk helhed i boligen og det er denne helhed, vores forretning er bygget op omkring. Hvert gulv skal behandles forskelligt, med respekt for sin tilstand og for kundens behov.

Vi er eksperter i trægulve, gulvtæpper, vådrumsvinyl og linoleum og tilser altid en opgave hos kunden, inden vi går i gang.

Din lokale gulvekspert

Hos Jimmis Gulvservice bevæger os godt omkring i Odsherred, hvor sommerhusene udgør en stor del af vores kundesegment. Vi kan lide at være lokale og kende vores kunder, og vi rykker hurtigt ud og gør dine gulve klar til en ny sommerhussæson, så du blot kan koncentrere dig om at ”det gode sommerhusliv” med familietid og frihed. Helårsboliger, virksomheder, foreninger eller noget helt fjerde er naturligvis også opgaver vi har mange af.

Jimmis Gulvservice din lokale gulvmand i Odsherred : · Nykøbing Sjælland · Asnæs · Hørve · Fårevejle Stationsby · Vig · Højby · Rørvig · Fårevejle Kirkeby · Havnebyen · Grevinge · 

Store opgaver – dem kan vi også klare

Ved større opgaver samarbejder vi med underleverandører, hvis kvalitet vi kan stå inde for og kan således klare opgaver af enhver størrelse. Vores spidskompetencer ligger indenfor trægulve, gulvtæpper, vinyl, linoleum og vådrumsbehandling.

Vi værner om den gode rådgivning, som en naturlig del af vores service. Den rette rådgivning er alfa omega for din og vores tilfredshed og vi sætter en ære i at aflevere flotte resultater til vores kunder.

Professionel rådgivning

Vi har et dygtigt og erfarent personale, og vores 3 gulveksperter Ole, Mark og Brian er fagligt dygtige, erfarne og passionerede og møder altid vores kunder med et smil. Butikschef Joan og medhjælper Jørgen, værner om butikken på Siriusvej 6 i Nykøbing Sjælland, hvor de besvarer telefonopkald, regner på tilbud og opgaver, skærer tæpper til og sælger ud af vores spændende sortiment, når kunderne kommer forbi i vores fysiske butik.

Farver og mønstre

Med linoleum er der mange forskellige designs at vælge imellem og det er muligt at kombinere farver og mønstre i en uendelighed. Bliv inspireret af de mange smukke, “skæve” og trendy muligheder i galleriet nedenfor.

Vi har et stort udvalg af linoleumsprøver i vores rullende gulvbutik ring og book dit besøg i dag – så finder vi det helt rette valg til dig.