Gulvslibning og trægulve

Nyt gulv eller afslibning?
Nogle vælger at få lagt et helt nyt gulv, mens andre vælger at bevare den historie og unikke udtryk et oprindeligt gulv har med sig. Gamle gulve kan sagtens få nyt liv igen, med den rette afslibning og behandling. Ældre trægulve er desuden ofte lavet af massivt træ og kan derfor sagtens tåle at blive behandlet. Når vi sliber dit gulv, sliber vi omkring 1 mm af overfladen og det er nok til at give gulvet behandling med enten lud, lak, olie eller maling – alt efter gulvtype og ønske. Valget er dit og vores ønske er, at du er tilfreds med resultatet.

Hvornår trænger mit gulv til afslibning?

Når lakken på dit gulv er slidt igennem eller har mange synlige ridser, er det tid til en afslibning. Har du større husdyr, kan du forvente at gulvet skal slibes oftere. Vi er eksperter i gulvafslibning og som et grundlæggende element i vores forretning, har vi derfor det nødvendige maskineri til at fuldføre et godt stykke arbejde – og sætter en stor tilfredshed i at levere et smukt og professionelt resultat, som står færdigt til tiden.

Kend din gulvmand

Hvordan kan jeg finde ud af om mine gulve er tykke nok til at blive afhøvlede? Hvilken type lak skal jeg bruge og hvordan behandler jeg mine gulve? Er det bedst at efterbehandle med lud eller olie? En professionel gulvsliber kender forskellen på de mange overflader der findes. Måske har du brug for høj slidkapacitet på dine gulve – måske har du et andet behov. Tal med os – vi kan hjælpe dig med den helt rigtige rådgivning.

Kig med og bliv inspireret

– før, under og efter billeder

Her er vi på en spændende opgave i et skønt sommerhus i Odsherred. De gamle trægulve trænger til nyt liv og her lyder opgaven på afslibning, lak og hvid pigmentering. Gulvene er slebet, har fået grundlak og yderligere 2 lag lak og til sidst en kraftig hvid pigmentering.

Gulvslibning i Nykøbing Sjælland · Asnæs · Hørve · Fårevejle Stationsby · Vig · Højby · Rørvig · Fårevejle Kirkeby · Havnebyen · Grevinge · 

Et trægulv der trænger til nyt liv

Her ses en del af processen

Det færdige resultat, et smukt nyt hvid pigmenteret trægulv