Gulvtæpper

Din lokale gulvtæppe forretning i Odsherred
Når der skal lægges et nyt gulv i boligen eller hvis der er behov for forandring, er gulvtæppet en rigtig fin løsning. Gulvtæpper er bløde og behagelige at gå på, de er varme og isolerende, lyddæmpende, gode for indeklimaet og så har gulvtæpper støvbindene egenskaber. Belægges et rum med tæpper, kan støvmængden reduceres med 50% og et ”væg til væg” tæppe kan reducere støjen ganske pænt.

Alt efter hvor i boligen du skal have lagt et gulvtæppe, er der forskellige ting at forholde sig til bl.a. hvilken styrke gulvtæppet skal have. Skal gulvtæppet lægges i entreen, kræver det en større styrke end i soveværelset. Det er desuden en god idé at støvsuge dine tæpper med en støvsuger med mikrofilter – på den måde undgår du at støvet hvirvles rundt i luften og i stedet ender i støvsugerposen.

Farver og mønstre

Vælg et tæppe som i farver og mønstre passer til stuens vægge og møbler.
Gulvtæpper findes i mange tekstiltyper, og kan leveres i en lang række forskellige farver, mønstre og materialetyper.

Materialetyper

Gulvtæpper findes i rigtig mange variationer – farver, mønstre og materialetyper og er også populære i helt nye boliger.

Et nyt gulvtæppe skaber helt nyt liv til din bolig, og vi hjælper med at måle op og hjælper dig hele vejen i valget af den helt rigtige løsning til netop din bolig.

Udvalgt varer billeder

Vi skaffer lige netop det gulvtæppe du drømmer om – Ring og bestil besøg af den rullende gulvbutik i dag.

Gulvtæpper · Nykøbing Sjælland · Asnæs · Hørve · Fårevejle Stationsby · Vig · Højby · Rørvig · Fårevejle Kirkeby · Havnebyen · Grevinge ·