Holdet bag Jimmis Gulvservice

Mød os hjemme hos dig, når vi ordner dine gulve. Vi er et dygtigt og erfarent team, der alle sætter god service og rådgivning – kvalitet og faglighed højt, og så har vi en passion for et af boligens mest spændende elementer – gulvet i alle sine afskygninger, materialer og designs.

Joan

Joan er butikschef hos Jimmis Gulvservice og er det daglige smil du møder i butikken. Joan er som uddannet maler dygtig til at rådgive vores kunder om det rette valg til boligen og har hænderne godt skruet på. Joan har mange års erfaring som ekspedient i tæppebranchen med speciale i gulvbelægning, og er på pletten når en opgave skal sættes i gang hos kunden, og sørger for opmåling og rådgivning om projektet, hvor spidskompetencerne er indenfor tæpper, gulvslibning, lakering samt vådrum.

 

Ole

Ole sliber og lakerer dit gulv til perfektion. Hans mangeårige erfaring og passion for det gode træ, gør hans arbejde særligt veludført og han sætter en stor ære i at efterlade et godt aftryk på dit nye gulv. Ole er dygtig og smilende og har altid tid til en snak med kunderne.